Branches van betekenis

Onze klanten komen zowel uit het publieke als het private domein. Allemaal midden in de maatschappij. Van zorg tot onderwijs en overheid. En van duurzame energie tot mobiliteit. We helpen hen op weg. Met een workshop Archetypes, een customer journey of misschien een branding workshop. Met een contentstrategie. Met relevante verhalen. Vernieuwend (interaction) design. Met een crossmediale aanpak wellicht. Tot aan marketing automation. Dat heet nou ‘full service’.

Blog

De waarde van…verbinding

Statisch wordt sociaal, hiërarchisch horizontaal en top down tweerichtingsverkeer. Het sociaal intranet is alles wat het traditionele intranet niet is. En omgekeerd. Organisaties stappen massaal over naar ‘de digitale werkplek’. En met een reden: een sociaal intranet kan medewerkers daadwerkelijk helpen om hun werk beter en sneller te doen. En het is nog leuk ook.

marco-portret.jpg Marco van Zomeren op 19 september 2017

Nederland in beweging

Het zijn bewogen tijden: volgens RTL Nieuws zijn we gemiddeld 22,6 kilometer onderweg naar kantoor. Daar pakken we maar al te graag de auto voor. ‘Liever lui dan moe’ lijkt het dominante sentiment. En dus slibben de steden dicht en staan we vaker in de file. Een ingewikkeld vraagstuk met een moderne oplossing: de fiets!

Justin Muis op 22 augustus 2017

Hoe loopt het nu met Bas en Eva?

Het kantoor van gloedcommunicatie ligt vlakbij start en finish van de Vierdaagse. Elke dag zien we de duizenden wandelaars aan onze bureaus voorbij trekken. Dit jaar lopen collega's Bas en Eva mee. We volgen ze vijf dagen lang - letterlijk - op de voet.

dirk-portret.jpg Dirk van Sambeeck op 17 juli 2017