Gezond presteren en groeien met ESF

Gloedcommunicatie is een groeiend bedrijf, dat binnen afzienbare tijd verwacht te groeien van 25 naar 35 medewerkers. Met behulp van subsidie uit het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het bureau gestart met het project ‘Gezond presteren en groeien’.

Om de beoogde groei van het bureau te faciliteren is het belangrijk medewerkers efficiënt in te zetten en ze gezond en gemotiveerd te houden. Dit gebeurt door hen te stimuleren hun talenten optimaal te laten benutten en ontwikkelen. Het beoogd resultaat van het interne project Gezond presteren en groeien is een goede, open leercultuur waarin de medewerkers van het bedrijf gezond kunnen presteren en op basis van persoonlijke groei de prestaties kunnen bevorderen en verbeteren.

Gloedcommunicatie heeft Organizational Coaching gevraagd om te adviseren en te begeleiden bij het opzetten van een gedegen leercultuur, waarbij tevens de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in kaart wordt gebracht en advies wordt gegevens omtrent preventie van werkstress.

Meer informatie over ESF? www.agentschapszw.nl