Vacature office medewerker / office manager (junior / medior) 28-32 uur

Topsfeer én werken bij een creatief en veelzijdig bureau? Als office medewerker / office manager bij Gloedcommunicatie in Nijmegen pak je alles aan. En vaak nog tegelijk ook. Of het nu gaat om betrouwbare projectadministratie, brede ondersteuning van commerciële activiteiten of het verbeteren van crm en informatievoorziening. Jij draait je hand er niet voor om.

Jij draagt bij aan de juiste omstandigheden op kantoor om opdrachtgevers optimaal van dienst te zijn. Samen met Monique Schoorl (officemanager) en Joyce Pittens (financieel administrateur) ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Van actuele administratie en facilitaire zaken tot personeelszaken en pr.

Als office verdelen we de taken het liefst zoveel mogelijk naar kennis, talent, ervaring en voorkeur. Je kunt daarmee invloed uitoefenen op de invulling van je eigen takenpakket. Waar je na verloop van tijd zelf de verantwoordelijkheid voor draagt.

Onze organisatie is informeel en geen dag is er hetzelfde. Het werken met deadlines en commerciële uitdagingen zorgt voor een dynamische office en een grote variëteit aan werkzaamheden. Dit vraagt om duidelijke afspraken, gevoel voor prioriteit en goede communicatie.

Een gemiddelde dag bij Gloed
Je checkt de inboxen en agenda’s voor die dag en bereidt daarna de vergaderzaal voor om gasten te kunnen ontvangen. Vanochtend gaat er met spoed nog een offerte de deur uit, waar jij met je kritische blik nog een laatste check op doet. Een directielid die een afspraak met de Raad van Advies wil inplannen, een collega die deze middag nog een nieuwe werkplek nodig heeft of een Greenwheels. Ondertussen blijf je vriendelijk aan de telefoon, want die blijft maar gaan. En in de middag? Nog even een brainstorm met je collega’s voor de voorbereiding van een klantendag.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een mbo+ of hbo-opleiding op het gebied van officemanagement of secretariële ondersteuning.
 • Je ervaring als medior is welkom, maar geen pre. Solliciteer ook als je een goede junior bent en net je diploma op zak hebt.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel schriftelijk als verbaal.
 • Je kunt goed uit de voeten met de Microsoft Office programma’s zoals Outlook, Powerpoint, Word en Excel.
 • Je hebt inzicht in cijfers en gevoel voor financiële administratie.
 • Je bent bij voorkeur handig met crm-systemen en cms.
 • Je durft door te vragen als iets niet helemaal duidelijk is. Ook bij projectleiders of managementleden. Je staat voor openheid.
 • Je kunt snel schakelen en creatief handelen. Gaat iets niet linksom, dan rechtsom of gewoon rechtdoor.
 • Je hebt oog voor detail en streeft naar nauwkeurigheid. Het is meer dan oké om een fout te maken. Daarvan leren is nog beter.

Wat bieden wij jou:

 • Een belangrijke functie in een vooruitstrevend bedrijf. Bij ons is volop ruimte voor variatie in werk en eigen initiatief. Je kunt bij ons volop ontdekken en uitproberen.
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Je wordt onderdeel van een zelfstandig, slim en hardwerkend team. Gedreven en creatieve mensen in het vak van communicatie.
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie, met een eventueel vast dienstverband na een tijdelijk contract tot en met december 2019.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken in overleg met je directe collega’s.
 • Aantrekkelijke (extra) arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een winstuitkering en studie- of opleidingsvouchers.
 • Extra vrije dagen. 27 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
 • Onbeperkt sporten in ons karakteristieke oude pand. Trap op, trap af!
 • Een fijne werkplek in Nijmegen met gezellige collega’s. Als je wilt dan sluit je aan bij de gezamenlijke lunch. Of ga een keer mee escapen!

Wie zijn wij?
De wereld verandert in rap tempo. Hoe houd je dan echt contact met elkaar? Met medewerkers, cliënten, klanten en andere mensen van wie je afhankelijk bent? Hoe geef je als organisatie kleur aan je identiteit en welke strategie kies je dan? Daarvoor is Gloedcommunicatie.

Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 30 medewerkers. Veel verschillende organisaties weten ons te vinden voor heel divers werk. Van idee tot uitvoering. Dit doen wij elke dag vanuit onze kernwaarden: vuur, verbinding en beweging.

Geïnteresseerd? Wij kijken uit naar jouw reactie. Mail je brief en cv uiterlijk 5 april naar office@gloedcommunicatie.nl. Meer informatie vind je op deze website of bel met 024 323 91 10 en vraag naar onze officemanager Monique Schoorl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Download de vacature