Vacature office medewerker (28-32 u/pw)

04-05-2018 | Sluitingsdatum: 18-05-2018 | Kun jij veel ballen tegelijk in de lucht houden? Herken je jezelf in de woorden flexibel, collegiaal en proactief? En wil je graag werken bij een toonaangevend bureau voor communicatie en marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 30 medewerkers. Ons bureau adviseert over communicatievraagstukken en creëert tal van on- en offlinemedia: van bedrijfsbladen en brochures, websites en digitale magazines tot crossmediale campagnes en evenementen. Gloedcommunicatie is sterk vertegenwoordigd in de sectoren zorg & welzijn, onderwijs & opleiding, mobiliteit & infrastructuur, organisatieadvies en -ontwikkeling. Bij ons werken ambitieuze mensen met hart voor het communicatievak.

 

Wat zijn je werkzaamheden?

Onze organisatie is informeel en geen dag is hetzelfde. Het werken met deadlines en commerciële uitdagingen zorgt voor dynamiek op de office en een grote variëteit aan werkzaamheden. Samen met Monique Schoorl (officemanager) en Joyce Pittens (financieel administrateur) vorm je een drietal en ondersteun je het MT en de projectleiders bij hun werkzaamheden en draag je zorg voor alle ondersteuning op het gebied van commerciële activiteiten, projectondersteuning en -administratie, facilitaire zaken, agendabeheer, informatievoorziening, personeelszaken, CRM en PR. Eigenlijk pakken we alles aan wat nodig is om ons bureau tot een succes te maken. Met dit team van drie parttimers is het belangrijk om goed te communiceren en duidelijke afspraken te maken.In eerste instantie zal voor jou de nadruk liggen op de verwerking van inkoopfacturen, facilitaire zaken, agendabeheer, commerciële- en projectondersteuning. Als office drietal verdelen we de taken het liefst zoveel mogelijk naar kennis, kunde en voorkeuren, dus na verloop van tijd kan je functie er weer anders uit gaan zien. Je bent na verloop van tijd in staat om zelfstandig de verantwoordelijkheid te dragen voor bepaalde taken binnen het team.

 

Wat verwachten wij van jou?

Vuur, verbinding en beweging zijn onze kernwaarden. Deze waarden zien we graag terug in jou. Je maakt het anderen graag makkelijk en durft door te vragen als iets niet helemaal duidelijk is. Als het nodig is, zet jij net dat ene stapje extra. Je kunt snel schakelen en creatief denken/handelen is je niet vreemd; als het niet linksom gaat… dan maar er onderdoor. Je bent nieuwsgierig ingesteld en wilt graag weten hoe dingen werken, zodat je adviseurs net een stapje voor bent als het gaat om de kennis van de door ons gebruikte systemen. Je streeft naar nauwkeurigheid, fouten maken mag natuurlijk, maar je wordt er blij van als zaken “kloppen” en de dingen op dezelfde manier worden gedaan en geeft collega’s opbouwende feedback om naar een steeds hoger niveau in onze organisatie te komen. 

 • MBO+ / HBO werk- en denkniveau
 • Secretariële / administratieve opleiding
 • Ervaring kan een pré zijn, maar HBO starters die een uitdaging zoeken zijn ook van harte welkom
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Uitstekende beheersing van de office pakketten
 • Enig cijfermatig inzicht en interesse in financiële administratie
 • Kunnen werken met CMS en CRM systemen

 

Wat bieden wij jou:

Wij bieden naast marktconforme arbeidsvoorwaarden:

 • volop ruimte voor verdere ontwikkeling;
 • veel variatie in het werk;
 • een professionele en plezierige werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • een contract t/m januari 2019 met de intentie tot verlenging.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Mail jouw brief en CV voor 21 mei naar office@gloedcommunicatie.nl. Wil je meer informatie: snuffel lekker rond op onze website of bel met Monique Schoorl (Office Manager) op 024 - 323 91 10 of vraag, als zij niet aanwezig is, naar Joyce Pittens.