Vacature voor communicatie adviseur / communicatiespecialist – mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid (medior / senior) - 36-40 uur

Communicatie is alles. Zeker voor koplopers en uitvinders. Onze opdrachtgevers werken aan vraagstukken rondom mobiliteit, duurzame leefomgeving en zorg. Met hun vooruitdenken maken ze de wereld mooier en beter. Wil jij mensen in beweging brengen? Een topwerksfeer? Als communicatieadviseur / communicatiespecialist van Gloedcommunicatie in Nijmegen maak je het verschil.

Je bent een zeer breed inzetbare communicatieprofessional met affiniteit voor onze speelvelden: het innovatieve bedrijf, de gezonde mens, de ontwikkelde samenleving en de duurzame leefomgeving. Je gaat je handen vuil maken om verandering te weeg te brengen. Meer mensen op de fiets, meer schone energie en meer bewustwording rondom onze leefomgeving en gezond werken en leven. Jouw gedegen ervaring met gedragsverandering komt hierbij goed van pas.

Wil je uitdagende projecten sturen? Werken voor toonaangevende opdrachtgevers? Als communicatieadviseur / communicatiespecialist is het jouw verantwoordelijkheid om complexe en multidisciplinaire communicatieprojecten te coördineren. Ook stel je communicatieplannen op, geef je advies en werk je voor de ontwikkeling van middelen nauw samen met niet alleen je collega’s maar ook je opdrachtgevers.

Onze organisatie is informeel en geen dag is er hetzelfde. Het werken met deadlines en commerciële uitdagingen zorgt voor veel dynamiek en afwisseling. Dit vraagt om eigen verantwoordelijkheid, goede communicatie en flexibiliteit. Wij werken daarom op meer plekken dan op kantoor: bij de klant, bij partners, onderweg of gewoon thuis. 

 Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring als communicatieadviseur.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. Het is een pre als je zelf goed en vlot kunt schrijven.
 • Je hebt kennis van én ervaring met beleids-, publieks- en marketingcommunicatie, bij voorkeur bij maatschappelijke organisaties op het gebied van een duurzame leefomgeving.
 • Je hebt een sterk gevoel voor de actuele uitdagingen in de maatschappij.
 • Je bent in staat om de essentie naar boven te halen, je bent een stevige gesprekspartner en een goede adviseur en regisseur.
 • Je bent positief en je hebt humor.
 • Je kunt snel schakelen, relativeren en creatief handelen. Gaat iets niet linksom, dan rechtsom of gewoon rechtdoor.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van Gloedcommunicatie.

 Wat bieden wij jou:

 • Een belangrijke functie in een vooruitstrevend bedrijf. Bij ons is volop ruimte voor variatie in werk en eigen initiatief. Je kunt bij ons volop ontdekken en uitproberen.
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie met op termijn een vast contract.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Aantrekkelijke (extra) arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een winstuitkering en studie- of opleidingsvouchers.
 • Extra vrije dagen. 27 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
 • Je wordt onderdeel van een zelfstandig, slim en hardwerkend team. Gedreven en creatieve mensen in het vak van communicatie.
 • Onbeperkt sporten in ons karakteristieke oude pand. Trap op, trap af!
 • Een fijne werkplek in Nijmegen met gezellige collega’s. Als je wilt dan sluit je aan bij de gezamenlijke lunch. Of ga een keer mee escapen!

Wie zijn wij? 
De wereld verandert in rap tempo. Hoe houd je dan echt contact met elkaar? Met medewerkers, cliënten, klanten en andere mensen van wie je afhankelijk bent? Hoe geef je als organisatie kleur aan je identiteit en welke strategie kies je dan? Daarvoor is Gloedcommunicatie.

Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 30 medewerkers. Veel verschillende organisaties weten ons te vinden voor heel divers werk. Van idee tot uitvoering. Dit doen wij elke dag vanuit onze kernwaarden: vuur, verbinding en beweging.

Geïnteresseerd? Wij kijken uit naar jouw reactie. Mail je brief en cv uiterlijk 16 juni naar office@gloedcommunicatie.nl. Meer informatie vind je op www.gloedcommunicatie.nl of bel met 024 323 91 10 en vraag naar Oscar Roelofs.

 

DOWNLOAD de pdf

Zie ook onze vacature voor een tekstschrijver / projectmanager.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.