Vacature junior designer (2x)

18-07-2018 | Sluitingsdatum: 15-08-2018 (de sluitingsdatum is reeds geweest, maar vind je deze vacature nu pas en ben je er van overtuigd dat we echt iets mislopen als we jou niet gesproken hebben, dan mag je ons altijd mailen)

Bij Gloedcommunicatie is geen dag hetzelfde. En dat is precies waar jij van houdt. Het ene moment maak je een paginagrote infographic over een nieuwe manier van werken in de zorg. Het andere kijk je even over de schouder van een collega mee naar de vormgeving van de middenspread in een magazine. Je maakt een interaction design voor een website, gaat mee op klantbezoek en pakt met een paar collega’s aan het einde van de middag nog een drankje in de stad. Even uitblazen. Morgen wacht namelijk weer het schetsen van een nieuwe campagne voor een onderwijsinstelling.


We zoeken een enthousiaste junior designer (er is zelfs plaats voor twee…), die concepten en ideeën omzet naar sterke, attractieve ontwerpen. Jij weet de vraag van onze (interne) opdrachtgevers te vertalen naar spannende en aansprekende vormgeving. Voor zowel online als offline. Je bent in staat deze ontwerpen tot een perfect eindresultaat uit te werken.

Met jou zorgen wij ervoor dat jouw werk leuk en verrassend blijft. Wij zijn enthousiaste collega’s die gaan voor kwalitatief, betekenisvol en creatief werk dat overtuigingskracht heeft. Bij ons bureau heerst een teamspirit waarin je jezelf volop kan ontwikkelen.

Wat vragen wij?
Als junior designer help je onze opdrachtgevers hun communicatiekracht te versterken. Je vertaalt een idee naar een levendig concept en kunt deze snel inzichtelijk maken met schetsen. Je zorgt dat je ontwerpen ook tijdens het proces overeind blijven. Je bent in staat om jouw ontwerpen en die van collega’s goed uit te werken tot bruikbare eindbestanden en je weet om te gaan met collega’s en deadlines.

Natuurlijk heb je affiniteit met design, merkontwikkeling en interaction design. Bij voorkeur heb je een eigen specialiteit zoals infographic design, bewegend beeld of animatie. Kennis van nieuwe media en technologische toepassingen zijn een must.

Je werkt bij ons in multidisciplinaire teams, samen met communicatieadviseurs, tekstschrijvers, online specialisten en de creatief directeur. Jij kunt goed samenwerken, binnen ons bureau én met de opdrachtgevers en leveranciers.

Samengevat

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en al enkele jaren werkervaring.
 • Je ontwikkelt en realiseert ontwerpen voor (onderdelen van) opdrachten, projecten en processen, die aansluiten bij de vraag van onze opdrachtgevers.
 • Je ontwerpt identiteiten, campagne(onderdelen), magazines, grafische middelen, infographics, design van websites, applicaties en animaties.
 • Je weet het team en de klant te inspireren met jouw vernieuwende ideeën.
 • Je werkt zowel onder begeleiding als zelfstandig, en je kunt uitstekend samenwerken.
 • Je hebt passie voor je vak en daarmee inspireer je ons en onze opdrachtgevers.
 • Je kunt goed overweg met wisselende situaties en verschillende vragen.
 • Je kunt je ontwerpen overtuigend presenteren en verdedigen.
 • Je kunt werken met zeer diverse programma’s van Creative Cloud en je bent goed in Powerpoint / Keynote.
 • Je overziet de opdracht en rapporteert knelpunten in haalbaarheid en uitvoering.
 • Je bent nieuwsgierig en onderneemt veel om je vakkennis uit te breiden.
 • Je verrast ons regelmatig en vraagt dat ook van ons!

Wat bieden wij jou:

 • Wij bieden naast marktconforme arbeidsvoorwaarden;
 • een fijne werkplek met leuke collega’s in hartje Nijmegen;
 • volop ruimte voor verdere ontwikkeling;
 • veel variatie in het werk.

Wie zijn wij?
Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 30 medewerkers. Ons bureau adviseert over communicatievraagstukken en creëert tal van on- en offlinemedia: van bedrijfsbladen en brochures, websites en digitale magazines tot crossmediale campagnes en evenementen. Gloedcommunicatie is sterk vertegenwoordigd in de sectoren zorg & welzijn, onderwijs & opleiding, mobiliteit & infrastructuur, organisatieadvies en -ontwikkeling. Bij ons werken ambitieuze mensen met hart en passie voor het vak. Wil je meer van ons weten, snuffel dan nog even rond op www.gloedcommunicatie.nl

Word jij onze nieuwe collega?
Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Mail een persoonlijke motivatie, cv en portfolio voor 15 augustus 2018 naar Monique Coffeng via office@gloedcommunicatie.nl. In verband met alle vakanties verzoeken we je om eventuele vragen via de mail te stellen, je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Na de sluitingsdatum van 15 augustus duiken we in alle sollicitaties en krijg je uiterlijk 24 augustus van ons bericht.

DOWNLOAD de vacature in pdf