Vacature voor tekstschrijver / projectmanager (medior) 32-40 uur

Zet je graag je tanden in een tekst? Houd je ervan als de uren voorbij vliegen? En zie je elke dag als een kans om te leren? Als tekstschrijver / projectmanager van Gloedcommunicatie in Nijmegen werk je aan uitdagende en afwisselende projecten. Maak deel uit van ons creatief en gemotiveerd team!

Over een halfjaar ziet jouw dag er wellicht zo uit:

08.55 uur
Voor je aan het werk gaat open je Drift op je computer, onze digital workplace. Snel even kijken of er nog nieuws is over de projecten waaraan je werkt. Maar ook of een collega nog iets grappigs heeft meegemaakt. Veel tijd heb je niet, want je eerste afspraak van de dag staat op je agenda. Een overleg met vormgevers en andere tekstschrijvers. Jij bent manager van het project. Het overleg is staand, zodat het niet langer duurt dan nodig. De rest van de ochtend denk je een socialmediastrategie uit voor een gemeentelijke campagne en schrijf je een profieltekst voor een school. Als je net een halfuur aan het werk bent, belt de klant. Of je die profieltekst al vandaag kunt opleveren, in plaats van morgen.

13.00 uur
Je pakt de trein naar een van je klanten. Je hebt twee afspraken staan over de teksten van hun nieuwe website. Alleen sluiten de twee afspraken niet aan. Geen nood, want tussendoor klap je gewoon je laptop open en verwerk je alvast wat feedback in de teksten. Bij de klant ben je een bekend gezicht en al snel spreekt iemand anders je aan voor advies. Het wordt een lange, intensieve dag, waar je tevreden op terugkijkt: de klant is blij. Al ga jij natuurlijk ook niet voor minder.

Je werk in het kort
Als tekstschrijver of projectmanager bij Gloedcommunicatie werk je in de breedte, maar ook in de diepte:

 • Je voornaamste werkzaamheden zijn: schrijven, klanten adviseren en projecten regisseren.
 • Je werkt aan meerdere opdrachten tegelijk, voor verschillende klanten.
 • Je signaleert ontwikkelingen in je vak en deelt deze met je collega’s.
 • Je draagt bij aan de ontwikkeling van Gloedcommunicatie.

Wat wij van jou vragen
Bij Gloedcommunicatie werken we voor verschillende organisaties aan vaak complexe, inhoudelijke opdrachten met veel maatschappelijke relevantie. We zoeken daarom iemand met de volgende ervaring en vaardigheden:

 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als tekstschrijver en projectmanager.
 • Je hebt ruime ervaring in het leiden en coördineren van (omvangrijke en langlopende) communicatieprojecten.
 • Je schrijft vlot, zowel voor print als online.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken voor een communicatiebureau.
 • Je bent klantgericht.
 • Je hebt affiniteit met onze speelvelden (zorg, overheid, duurzaamheid en mobiliteit).
 • Je bent een collega op wie we kunnen bouwen.
 • Je houdt je hoofd koel, ook tijdens hectische situaties.

Wat je van ons terugkrijgt
Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid, variatie in werk en flexibiliteit.

 • Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Je wordt onderdeel van een zelfstandig, slim en hardwerkend team. Gedreven en creatieve mensen in het vak van communicatie.
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie, met later eventueel een vast dienstverband na een tijdelijk contract.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken in overleg met je directe collega’s.
 • Aantrekkelijke (extra) arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een winstuitkering, vakantiedagen en studie- of opleidingsvouchers.
 • Onbeperkt sporten in ons karakteristieke oude pand. Trap op, trap af!
 • Een fijne werkplek in Nijmegen met gezellige collega’s. Als je wilt dan sluit je aan bij de gezamenlijke lunch. Of ga een keer mee escapen!

Geïnteresseerd?
Wij kijken uit naar jouw reactie. Mail je brief en cv uiterlijk 16 juni naar info@gloedcommunicatie.nl, onder vermelding van ‘sollicitatie tekstschrijver/projectmanager’. Meer informatie vind je op www.gloedcommunicatie.nl of bel (na 7 juni) met 024 323 91 10 en vraag naar Annemiek Bolscher.

Wie zijn wij?
De wereld verandert in rap tempo. Hoe houd je dan echt contact met elkaar? Met medewerkers, cliënten, klanten en andere mensen van wie je afhankelijk bent? Hoe geef je als organisatie kleur aan je identiteit en welke strategie kies je dan? Daarvoor is Gloedcommunicatie.

Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 30 medewerkers. Veel verschillende organisaties weten ons te vinden voor heel divers werk. Van idee tot uitvoering. Dit doen wij elke dag vanuit onze kernwaarden: vuur, verbinding en beweging.

DOWNLOAD de pdf 

Zie ook onze vacature voor een communicatieadviseur / communicatiespecialist.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.