Allround communicatieadviseur

Connectie maken, als het er echt om gaat. Dat is wat onze opdrachtgevers dagelijks van ons vragen. Onze opdrachtgevers werken aan vraagstukken rondom zorg, mobiliteit, duurzame leefomgeving, onderwijs en innovatie. Wil jij bijdragen aan de grote transities waar onze opdrachtgevers een leidende rol in hebben: klimaatadaptie, de slag naar schone energie en circulariteit? Wil jij mensen in beweging brengen? Als communicatieadviseur van Gloedcommunicatie in Nijmegen ben jij van betekenis bij de oplossing van de meest actuele maatschappelijke vraagstukken.

Vanwege groei en een uittredende partner zijn wij op zoek naar versterking; een allround communicatieadviseur die ons inhoudelijk aanvult en meebouwt aan de ontwikkeling van ons bureau.

Wil je van betekenis zijn, het verschil maken en bijdragen aan de grote maatschappelijke transities? Dan ben je bij ons van harte welkom. Als fullservice marketingcommunicatiebureau zit communicatieadvies bij ons in het DNA. Deze kracht zetten we in op vier specifieke speelvelden met unieke proposities: de duurzame leefomgeving, de ontwikkelde mens, de gezonde mens en het innovatieve bedrijf.

Wil je samen met ons aan de slag met deze ambitie? Jij adviseert onze opdrachtgevers over de vraag hoe ze complexe en multidisciplinaire vraagstukken vanuit communicatieadvies kunnen aanpakken. Je voert hierover de regie in samenspraak met de klant en jouw collega-specialisten. Zo zet je een strategie uit, stel je communicatieplannen op, geef je advies en werk je voor de ontwikkeling van middelen nauw samen met je collega’s en opdrachtgevers. Je zoekt steeds naar passende, creatieve en vernieuwende oplossingen. Door relevante werkervaring ben je uitgegroeid tot een communicatieadviseur/-strateeg die weet hoe je de vraag van de opdrachtgever vertaalt naar rake communicatie. Je vindt gedragsbeïnvloeding een uitdaging en weet welk verhaal je aan wie moet vertellen en ook hoe. Je begrijpt hoe je communities bouwt en inzet om het doel van opdrachtgevers te bereiken. Je draagt graag bij aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten en geniet van een dynamische bureauomgeving met eigenwijze creatievelingen en veeleisende klanten.

Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen het communicatievakgebied en deelt deze kennis proactief met je collega’s in je team en binnen onze organisatie en helpt zo mee ons bureau op een hoger niveau te brengen.

Onze organisatie is informeel en geen dag is er hetzelfde. Het werken met deadlines en commerciële uitdagingen zorgt voor veel dynamiek en afwisseling. Dit vraagt om eigen verantwoordelijkheid, goede communicatie en flexibiliteit. Wij hebben het hybride werken omarmd en werken op kantoor, bij de klant, bij partners, onderweg of gewoon thuis.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een relevante hbo- of wo-opleiding en minimaal 10 jaar werkervaring als communicatieadviseur.
 • Je hebt kennis van én ervaring met beleids-, publieks- en marketingcommunicatie, bij voorkeur bij maatschappelijke organisaties op het gebied van een duurzame leefomgeving.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. Het is een pre als je goed en vlot kunt schrijven.
 • Je hebt een sterk gevoel voor de actuele uitdagingen in de maatschappij.
 • Je bent in staat om bij het vertalen van de klantvraag de essentie naar boven te halen, je bent een stevige gesprekspartner en een goede adviseur en regisseur.
 • Je bent positief en je hebt humor.
 • Je kunt snel schakelen, relativeren en creatief handelen. Gaat iets niet linksom, dan rechtsom of gewoon rechtdoor.
 • Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van Gloedcommunicatie.

Wat bieden wij jou?

 • Een functie in een vooruitstrevend bedrijf waar je echt van betekenis kunt zijn. Bij ons is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Een groeiende organisatie waarin jij de ruimte krijgt om mee te groeien.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Aantrekkelijke (extra) arbeidsvoorwaarden. Denk aan een thuiswerkvergoeding, pensioenregeling, winstuitkering, reiskostenvergoeding en opleidingsbudget.
 • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Je wordt onderdeel van een zelfstandig en betrokken team. Gedreven en creatieve mensen in het vak, van design, communicatie, online marketing tot strategie en business development.
 • Onbeperkt sporten in ons karakteristieke oude pand. Trap op, trap af!
 • Een fijne werkplek in Nijmegen met gezellige collega’s. Als je wilt dan sluit je aan bij de gezamenlijke lunch. Of ga een keer mee escapen!

Ben jij dit en is dit jouw droombaan? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar hr@gloedcommunicatie.nl. Wil je meer van ons weten, check www.gloedcommunicatie.nl of neem voor vragen contact op met Oscar Roelofs via 024 – 323 91 10.

 

Download vacature in pdf