Projectmanager jaarverslagen

Help bedrijven en organisaties verantwoording afleggen over hun duurzame prestaties. Een jaarverslag is voor organisaties een perfect middel om hun identiteit en positionering te verstevigen. Als projectmanager jaarverslagen heb jij de kans om uitdagende projecten te sturen en mee te bouwen aan de verantwoording van organisaties op het gebied van duurzaamheid in de vorm van (geïntegreerde) jaarverslagen en duurzaamheidsverslagen.

Bij Gloedcommunicatie Nijmegen zijn we specialist in het maken van jaarverslagen. Jaarlijks realiseren we zo’n 10 tot 20 jaarverslagen voor organisaties die ertoe doen. Als projectmanager jaarverslagen begeleidt je meerdere jaarverslaggevingsprojecten tegelijk, van de kick-off intern en extern tot livegang en de oplevering. Je weet als geen ander de projecten en de verwachtingen van klanten te managen. Je stelt planningen op, begeleidt sprints en bewaakt kwaliteit, capaciteit, budget en werkplezier. Samen met je collega’s uit het multidisciplinaire kernteam reporting ben je verantwoordelijk voor het bedenken van de concepten, het maken van het design en het verzamelen en (laten) verwerken van de inhoud.

Onze opdrachtgevers werken aan vraagstukken rondom mobiliteit, duurzame leefomgeving en zorg. Hun jaarverslagen bevatten financiële cijfers, maar ook strategische informatie waaruit blijkt hoe de organisatie waarde creëert voor de samenleving. Steeds meer bedrijven en organisaties moeten over hun duurzame prestaties verantwoording afleggen. Het realiseren van de jaarverslagen vindt grofweg plaats tussen oktober en mei. Dit biedt jou de kans om in de wintermaanden wat extra te werken en in de warme zomermaanden wat meer te relaxen en mee te werken als projectleider/adviseur op andere klantvragen.

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de richting van communicatie, corporate sustainability. Je hebt aantoonbaar ervaring met projectmanagement voor veeleisende en multidisciplinaire projecten. Ervaring met het realiseren van jaarverslagen is een pre.
 • Je hebt een scherp oog voor detail, je haalt plezier uit het behalen van deadlines en presteert goed onder tijdsdruk.
 • Je bent positief en je hebt humor, kunt snel schakelen, relativeren en creatief handelen. Gaat iets niet linksom, dan rechtsom of gewoon rechtdoor.

Wat bieden wij jou?

 • Een veelzijdige functie in een vooruitstrevend bedrijf. Bij ons is volop ruimte voor variatie in werk en eigen initiatief. Je kunt ontdekken en uitproberen.
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
 • Toekomstperspectief in een groeiende organisatie met op termijn een vast contract.
 • Je wordt onderdeel van een zelfstandig, slim en hardwerkend team. Gedreven en creatieve mensen in het vak van communicatie.
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen. We gaan graag een langdurige samenwerking aan en faciliteren je bij het ontwikkelen en uitbouwen van je eigen functie en klantengroep.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Aantrekkelijke (extra) arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goede reiskostenvergoeding, pensioenregeling, een winstuitkering en studie- of opleidingsvouchers.
 • Extra vrije dagen. 27 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
 • Onbeperkt sporten in ons karakteristieke oude pand. Trap op, trap af!
 • Een fijne werkplek in Nijmegen met gezellige collega’s. Als je wilt dan sluit je aan bij de gezamenlijke lunch. Of ga een keer mee escapen!

Wie zijn wij?

Gloedcommunicatie is een veelzijdig, creatief communicatiebureau met meer dan 40 medewerkers. Veel verschillende organisaties weten ons te vinden voor heel divers werk. Van idee tot uitvoering. Dit doen wij elke dag vanuit onze kernwaarden: vuur, verbinding en beweging.

Onze organisatie is informeel en geen dag is er hetzelfde. Het werken met deadlines en commerciële uitdagingen zorgt voor veel dynamiek en afwisseling. Dit vraagt om eigen verantwoordelijkheid, goede communicatie en flexibiliteit. Wij werken daarom op meer plekken dan op kantoor: bij de klant, bij partners, onderweg of gewoon thuis. 

Geïnteresseerd? Wij kijken uit naar jouw reactie. Mail je motivatie en cv naar hr@gloedcommunicatie.nl. Meer informatie over ons en ons werk vind je op www.gloedcommunicatie.nl of bel met 024 323 91 10 en vraag naar Adelbert Smal of Oscar Roelofs.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Download hier de vacaturetekst in pdf