Clean Mobility Center

Regio Arnhem heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot de Energy Valley van Gelderland. In een kennisintensief netwerk van bedrijven op en rond Industriepark Kleefse Waard groeien veel initiatieven op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. Een sterke coalitie van partners die gelooft in schone, slimme en veilige mobiliteit bundelde in 2016 haar krachten. Het Clean Mobility Center werd geboren.

cmc2.PNG

Het zichtbaar maken van de samenwerking

Samen met partners Allego, Dekra, CGI, DNV-GL, IPKW, KplusV, EVconsult, EY, HVG, HAN, Seece en wij als Gloed zoeken we naar vernieuwende oplossingen op het gebied van vervoer, infrastructuur en energie. Alleen op die manier kunnen wij de stap zetten naar een schone mobiliteitswereld. Hiervoor zijn ook samenwerkingen van buitenaf nodig, zoals met start-ups en multinationals. Maar hoe bereik je deze groep? Een uitdagende opdracht voor Gloed.

De eerste stappen naar zichtbaarheid

De opdracht voor Gloed kent meerdere kanten. Wij trekken samen met het CMC op door mee te investeren en te ondernemen, met name in het Business-supportprogramma. Dit programma ondersteunt start­ups en bedrijven met een innovatieproject op het gebied van duurzame mobiliteit. In samenwerking met de andere partners scouten we projecten waarmee we het CMC laten groeien. Ook creëren we diverse communicatiemiddelen en een scherpe, heldere en aantrekkelijke positionering en marketingcommunicatieaanpak. Op deze manier zetten wij onze communicatiekracht in om de ambities van het samenwerkingsverband, namelijk hét toonaangevende topcentrum rondom duurzame mobiliteit in Europa te zijn, waar te maken.

Het bestuur...

…is erg content met de geleverde inspanningen in 2017. In 2018 gaan we breder opschalen. Het Clean Mobility Center is klaar om de markt op het gebied van schone mobiliteit te veroveren. Nu de opstartfase is afgerond, werken we samen met het CMC aan nieuwe successen en meer naamsbekendheid. Op weg naar een schone mobiliteitswereld!

Meer weten?

Neem direct contact op met Oscar Roelofs:

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Oscar Roelofs - directeur | strategisch adviseur
oscar-portret.jpg