Elver

Fatima Zorg & Schreuderhuizen heten vanaf half juni: Elver. Een korte, krachtige naam, waarin ‘elk verhaal’ doorklinkt. Want dat is waar het bij Elver om draait. Gloedonline realiseerde voor deze instelling voor mensen met een verstandelijke beperking op basis van de nieuwe naam en veelkleurige huisstijl een nieuwe website. In slechts enkele weken tijd!

elver-groot.jpg
logo-elver.png

De vraag

Onze collega’s van Gloedcommunicatie bedachten samen met Fatima Zorg & Schreuderhuizen de nieuwe naam en ontwierpen een nieuwe huisstijl. Daarmee kan de organisatie zich de komende jaren sterker profileren in het veranderende zorglandschap. Aan Gloedonline de uitdaging om die sterke profilering ook online gezicht te geven. 

kl-Elver-website.jpg

De oplossing

De realisatie van de site startte met het opstellen van een functioneel ontwerp op voor de nieuwe site. Compleet met doelgroepeningangen, een interactieve kaart en aparte bestemmingspagina’s voor de belangrijkste onderdelen van Elver, zoals het Elver Behandelcentrum en het Centrum voor Bijzonder Tandheelkunde. Vervolgens ontwierpen we de website op basis van de nieuwe huisstijl en bouwden we de site. Ook vroeg Elver onze tekstschrijvers om de navigatiestructuur op te zetten en alle content te produceren: gestructureerd, volgens de regels voor schrijven voor het web en laagdrempelig. Gedurende het hele traject werkten we nauw samen met Elver. Precies zoals dat hoort bij een organisatie met het motto: samen zorgen voor de beste zorg. 

Bekijk de website

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Dirk van Sambeeck - webadviseur | contentspecialist
dirk-portret.jpg