Gemeente Nijmegen Lentslide

De Waal maakt bij Nijmegen een scherpe, nauwe bocht. Om het risico op overstromingen bij hoogwater te verkleinen, krijgt de rivier hier een nevengeul. Met deze ingreep ontstaat een uniek rivierpark. Waarom maken we daar geen app over, dachten Gloedonline en de gemeente Nijmegen. The Outsiders verzorgden de bouw.

lentslide-mockup.png

Het idee: een app

De Waal maakt bij Nijmegen een scherpe, nauwe bocht. Om het risico op overstromingen bij hoogwater te verkleinen, krijgt de rivier hier een nevengeul. Met deze ingreep ontstaat een uniek rivierpark. Waarom maken we daar geen app over, dachten Gloedonline en de gemeente Nijmegen. The Outsiders verzorgden de bouw.

Megaproject in vogelvlucht

Het project heeft grote impact voor Nijmegen en de directe omgeving. Een app is als communicatiemiddel ideaal. Daarmee laten we in vogelvlucht zien wat er in het projectgebied van Ruimte voor de Waal gebeurt. Maar ook wat het gebied vanuit natuur- en cultuurhistorisch perspectief zo bijzonder maakt. Dit gebeurt aan de hand van spelden met bijzondere locaties in het gebied, een heldere tijdlijn met projectplanning, wandelingen door het gebied en helder kaartmateriaal van de huidige en toekomstige situatie.

En onze klant

... kreeg met de app een prachtig interactief projectdossier. Door de app continu te updaten en laden met nieuwe content en functionaliteit blijven betrokkenen gedurende de looptijd van het project op de hoogte en betrokken.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Dirk van Sambeeck - webadviseur | contentspecialist
dirk-portret.jpg