Studentenblad Vox

VOX bw.png
VOX09jg16p4243.jpg

Studenten en medewerkers informeren

Vox is al meer dan vijftien jaar het onafhankelijk magazine van de Radboud Universiteit voor studenten en medewerkers. Het blad informeert hen over de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen de universiteit. Het bespreekt ook maatschappelijke en politieke onderwerpen die voor de universitaire gemeenschap van belang zijn. 

VOX02jg17p3031.jpg

Eigentijdse vormgeving

Gloedcommunicatie is verantwoordelijk voor de vormgeving en de lay-out van het maandelijks verschijnende blad. De vormgeving is in overeenstemming met de redactionele inhoud: eigentijds en bij vlagen tegendraads. De redactie van de Radboud Universiteit zorgt voor het tekstuele gedeelte, beeld bedenken we samen.

VOX03jg17p1819.jpg

Betrokkenheid

Onze inzet voor het studentenblad VOX: vormgeving, beeldredactie en supersnel schakelen houdt onze betrokkenheid bij de universiteit groot. We blijven verbonden met het actuele studentenleven en verbinden onze creativiteit aan iedere uitgave. Eén van de hoogtepunten was de Engelstalige special met verhalen over - en voor - de asielzoekers uit het opvangkamp Heumensoord in oktober 2015. Een special met de verhalen achter deze nieuwe bewoners. Wie zijn ze, wat hebben ze meegemaakt en hoe ervaren zij Nijmegen? De special was tegelijk een verwelkomende stadsgids met een ‘wat & hoe’ over Nijmegen.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Nancy Visser - senior grafisch ontwerper
nancy-portret.jpg