RIBW AVV

Kwetsbare mensen begeleiden van wie het leven door ernstige psychiatrische of psychosociale problematiek ontregeld is geraakt. Dat is waar RIBW AVV voor staat.

ribw-mockup-screen.jpg

De vraag: een nieuwe website

RIBW AVV biedt ondersteuning ambulant aan huis of in een beschermde woonsetting. Met de specialistische begeleiding ontwikkelen cliënten zelf de gereedschappen waarmee zij de regie over hun leven kunnen terugpakken. Daar hoort ook een website bij waarop de cliënt, maar ook samenwerkingspartners van RIBW AVV alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

ribw_mockup2.png

De oplossing: doelgroepgerichte site met maximaal gebruiksgemak

We realiseerden voor RIBW AVV een nieuwe eigentijdse, responsive website. Op basis van uitgebreide werksessies waarin we met elkaar de doelen, doelgroepen, structuur en inhoud van de site bepaalden, ontwikkelden we een functioneel ontwerp en een nieuwe vormgeving. Een herkenbaar en transparant uiterlijk, met krachtige mensen centraal.
Ook schreven we, mede op basis van het nieuwe meerjarenbeleidsplan 2016-2020, alle content voor de site. We inventariseerden welke content herbruikbaar was en welke niet. Maar ook welke info er nog ontbrak. Bijzonder is de koppeling met de vacaturemodule Easycruit. Uiteraard is de website goed beveiligd en voorzien van een SSL-certificaat.

En de klant

Kan met het gebruiksvriendelijke Umbraco CMS vanaf nu zelf aan de slag met het aanvullen, aanpassen en beheren van de website. De nieuwste versie van dit open source cms heeft een handige preview functie voor de weergave op tablets en smartphones.

Bekijk de website

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Dirk van Sambeeck - webadviseur | contentspecialist
dirk-portret.jpg