RIBW AVV

RIBW 06 819.png
RIBW Jubileumkrant 2 400.jpg

Jubileumkrant: 25-jarig bestaan

December 2015 vierde RIBW AVV haar 25-jarig bestaan. Een bijzonder moment, waarvoor we een Jubileumkrant maakten voor cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners. Uiteraard interviewden en fotografeerden we hiervoor diverse cliënten. Ook maakten cliënten deel uit van de redactieraad. Samen met ons dachten ze na over onderwerpen, invalshoeken en te interviewen personen. Een kleurrijke samenwerking met een dito magazine als resultaat!

RIBWAVV_flyer_fietsroute_400.jpg

Flyer en Folder: positioneer onze organisatie

Het landschap van de zorg wijzigt ingrijpend. Gemeenten zijn vanaf 2015 verantwoordelijk voor onder andere jeugdzorg. Nieuwe samenwerkingsverbanden moeten hun waarde bewijzen. Dat merkt ook RIBW Arnhem & Veluwe Vallei (AVV). RIBW Arnhem & Veluwe Vallei begeleidt mensen met een psychiatrische achtergrond of ernstige psychosociale problemen bij wonen, werken en leven.
De vraag was hoe Gloedcommunicatie kon helpen om RIBW AVV stevig op de kaart te zetten en te profileren bij gemeenten en overige maatschappelijke partners. Zodat duidelijk wordt welke mooie en effectieve oplossingen RIBW AVV heeft voor een specifieke groep burgers.

We bedachten een Waarom-Hoe-Wat-folder die in de binnenzak van je jasje past. En een wervende flyer en banner om ambtenaren op een informatiemarkt te verleiden mee te doen aan een fietstocht langs een aantal locaties, waar zij cliënten konden ontmoeten. Met een aantal opvallende iconen brachten we overzicht aan in het productaanbod. En het houdt niet op: er komen nog folders voor jeugd en zorgbemiddeling en een corporate brochure.

RIBW_beleidsplan2016-2020 400.jpg

En onze klant

... is blij dat haar diensten en producten zo overzichtelijk en helder zijn neergezet. Met pakkende visuals en bondige teksten.

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Annemiek Bolscher - directeur | strategisch adviseur
annemiek-portret.jpg