Podcasts die het beluisteren waard zijn

Podcasts zijn populairder dan ooit. Als bedrijf overweeg je misschien ook om een podcast te starten. Maar, waar ga je het dan precies over hebben? Welke gespreksonderwerpen zijn interessant voor jouw publiek? En hoe past de podcast in je communicatiestrategie? Gloedcommunicatie helpt bedrijven met het produceren van podcasts die het beluisteren waard zijn.

Het geluid van jouw bedrijf

Van soundlogo’s tot de podcast bij het juiste publiek brengen. Gloed zorgt ervoor dat we samen met jou het geluid van jouw bedrijf laten horen. Niet alleen wat betreft inhoud, maar ook als het gaat om sound design, audionabewerking en het plaatsen van podcasts op diverse kanalen, zoals Spotify, Apple Podcasts en SoundCloud. En heb je de juiste stemmen zelf niet in huis? Dan houden we zelfs (online) audities totdat we dé stem gevonden hebben die past bij de uitstraling van je organisatie. Wij verzorgen de hele productiebegeleiding van podcasts. Je vaste publiek én nieuwe luisteraars kunnen straks niet wachten op een nieuwe aflevering.

Zelf luisteren

Voor Royal Pas Reform produceren we de goed beluisterde Engelstalige podcastreeks ‘Hatchery Talks’, waarin experts de uitdagingen en kansen in de supply chain van pluimvee bespreken. Beluister de afleveringen via Spotify.