Weten wat er nodig is

Waar ligt de uitdaging? Wie moet je voor je ‘winnen’? Of het nu gaat om het blootleggen van je identiteit, het bouwen van een merk, het vergroten van je omzet, het binden van klanten of het meekrijgen van medewerkers. Het vraagt om expertise én ervaring. Om samen tot de juiste strategie te komen. En om die plannen te realiseren met eigentijdse, effectieve middelen.

icon-strategie.png

Strategie

Wat is de route naar het doel? Zonder strategie blijft elke communicatie-uiting een losse flodder. Wij helpen u met het bepalen van de juiste communicatiestrategie. Of het nu gaat om een merkstrategie, onlinestrategie of contentstrategie - op elk niveau denken we met u mee.

icon-design.png

Design

‘Beelden zeggen meer dan woorden’. Design versterkt de boodschap en de communicatiekracht. Bij Gloedcommunicatie maken we ontwerpen die de kans bieden een uniek verhaal te vertellen. Een identiteitsonderzoek of positioneringstraject helpen bij het bepalen van de juiste uitgangspunten.

icon-content.png

Content

Beeld spreekt maar ook de inhoud telt. En woorden kunnen rake beelden oproepen. Krachtige content in woord en beeld is de specialiteit van Gloedcommunicatie. We regelen treffend beeld. Schrijven klinkende tekst. En combineren die in aansprekend design.

logo-gloedonline.png

Websites, (social) intranet en online marketing

Online gevonden en gekozen worden? Onmisbaar! We zorgen dat uw website bezoekers echt verder helpt. Dat medewerkers perfect kunnen (samen)werken op een modern digitaal platform. En dat online marketing rendeert. We combineren kennis, creativiteit en techniek in state-of-the-art- digitale oplossingen: websites, content management, intranetten, marketing automation, digitale magazines en apps.

icon-campagner.png

Campagnes

Met een geslaagde merk- of marketingcampagne treft u uw doelgroep in het hart én in het hoofd. Een goed campagne raakt, overtuigt en activeert. Of het nu gaat om het afsluiten van een zorgverzekering of het vaker pakken van de fiets: bij Gloedcommunicatie weten we precies wat er nodig is voor een effectieve en daadkrachtige campagne.

icon-interim.png

Interim

Zoekt u tijdelijk versterking van uw communicatieafdeling? Bijvoorbeeld voor het schrijven van een jaarverslag, het tot een goed einde brengen van een organisatieverandering of het begeleiden van een grootschalig infrastructureel project? U kunt bij ons terecht voor een ervaren en deskundige interim medewerker. Wel de lusten, niet de lasten!

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Erik Lelieveld - strategisch communicatie adviseur