Content creatie en webtekst

Goede content onderscheidt uw bedrijf van concurrenten. Leidt uw bezoekers of lezers snel antwoord op hun vraag. Is het waard om te delen. Dat kan met (web)tekst, maar ook met beeld, infographics of video. En niet alleen op uw website, maar ook in social media, nieuwsbrieven of blogs. Voor treffende content bent u bij Gloedcommunicatie aan het juiste adres.

Webtekst

Teksten voor uw website voldoen aan andere regels dan teksten voor een brochure of magazine. Ze zijn beter scanbaar, wat anders gestructureerd, draaien om keywords en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Gloedonline verzorgt korte, concrete trainingen waarmee u direct zelf aan de slag kunt, maar u kunt ook een van onze experts inschakelen om het schrijfwerk uit handen te nemen.

Webredactie

Of een website succesvol is, is voor een groot deel af te meten aan de kwaliteit van de content. Toch zijn er maar weinig organisaties die het updaten, analyseren en creƫren van content consequent vol kunnen houden. Herkenbaar? Gloedonline kan helpen door de webredactie u deels of volledig uit handen te nemen. We helpen bijvoorbeeld met het genereren van nieuws, achtergrondartikelen, blogs, agenda-items of forumbeheer. In het kort:

  • Opzetten van een daadkrachtige redactie door geschikte redacteuren in uw organisatie te zoeken en instrueren
  • Opstellen van redactiestatuut
  • Bieden van instrumenten (contentkalender, contentformulieren) en capaciteit die onderhoud van uw website of e-mailmarketing vergemakkelijken
  • Deel uitmaken van de redactie of schrijfwerk uit handen nemen, zodat u altijd van hoogwaardige content verzekerd bent.

    We maken hiervoor duidelijke afspraken over de aard, omvang en uren van de inzet. Dat kan op basis van projectmatige inhuur, een abonnement of strippenkaart.

Toegepast bij

Rivas 02 kl.jpg

Rivas

personeelsblad en relatiemagazine

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Dirk van Sambeeck - webadviseur | contentspecialist
dirk-portret.jpg