Meesters in digitale magazines

Zoekt u naar een effectief en duurzaam middel voor contentmarketing, kies dan voor een digitaal magazine. Een periodiek (digitaal) blad is een uitstekend middel om uw doelgroepen langdurig aan uw organisatie te binden. E-magazines zijn bovendien uitstekend te combineren met website en sociale media.

Specialist in online magazines

Bladen maken is onze specialiteit. Wij maken net zo makkelijk een blad op papier als online. We weten als geen ander uw communicatiewens te verenigen met de informatiebehoefte van uw doelgroepen. Zodat het magazine gelezen wordt en het een bijdrage levert aan het bereiken van uw organisatiedoelen. Dan is elk blad niet alleen kostenpost maar vooral een lonende investering.

Dynamische content in digitale magazines

Verras uw lezers met de dynamische en interactieve content van een digitaal magazine. Een digitaal magazine kent daartoe oneindig veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een veelzijdige schermopmaak, video’s, interactieve polls en geanimeerde infographics.

Meten is weten

Een digitaal magazine levert een schat aan meetbare informatie op. U weet zo precies wat lezers belangrijk en interessant vinden. Daarmee kunt u uw productaanbod én bladinhoud verder finetunen.

Ervaring met diverse softwareplatforms

Gloedcommunicatie biedt voor het maken van digitale magazines verschillende systemen aan. We zijn onder meer preferred supplier van Magstream en hebben veel ervaring met Instant Magazine. Hiermee kunnen wij voor elke klant en elk budget een kosteneffectief digitaal magazine maken.

Toegepast bij

Waarom een digitaal magazine van Gloedcommunicatie?

  • nauwkeurige data over onder andere leesgedrag
  • dynamische content: veelzijdige schermopmaak, video's, interactieve polls, geanimeerde infographics
  • responsive (leesbaar van desktop tot smartphone)
  • goedkope opties
  • preferred supplier van Magstream

Wil je meer weten?

Stel je vraag aan Ed Coumans - senior bladmanager | eindredacteur
ed-portret.jpg