Altijd wat nieuws te beleven

Een pitch voor een nieuw personeelsblad gewonnen, een website gelanceerd en een baanbrekende campagne uitgerold. Rond Gloedcommunicatie is het nooit stil.We houden u graag bij de tijd. Beleeft u het met ons mee?

Communicatietrends onder de loep

‘Een licht anarchistische houding’. Dat wenst hoogleraar Socio-Ecologische Interacties Noëlle Aarts van de Radboud Universiteit ons. Een houding die nodig is om “…een leefbare menswaardige samenleving te behouden”, zo schrijft Noëlle in vakblad C.

op 06 februari 2018

Wall of Fame als eerbetoon voor excellente docenten

Jaarlijks verkiezen studenten van de faculteit natuurwetenschappen, wiskunde en informatica aan de Radboud Universiteit een senior en een junior docent tot Teacher of the Year. Deze docenten zijn nu op een moderne manier vereeuwigd. Gloedcommunicatie ontwierp hiervoor een Wall of Fame met portretten van de docenten die sinds 2007 verkozen zijn.

op 28 november 2017

Beuningen scoort met online magazine

Een bereik van 95% en een leesduur van gemiddeld 7 minuten. Prachtige resultaten voor het online personeelsmagazine dat wij voor de gemeente Beuningen maakten. De gemeente leverde tekst en beeld aan. Gloedcommunicatie verzorgde de eindredactie en bouwde de publicatie met de tool Instant Magazine.

op 05 september 2017

Embrace partner van Gloed

Gloedcommunicatie is trots op een nieuw partnership. Voortaan werken we samen met Embrace Social Business. Embrace is een jonge en snel groeiende onderneming met een sterke digitale oplossing voor onze complexe en snel veranderende wereld.

op 16 mei 2017

Alliander wint prestigieuze jaarverslagprijs

Het Financieel Dagblad reikt elk jaar de Henri Sijthoff Prijs uit aan organisaties die zich onderscheiden in hun jaarverslag. Dit jaar volgt Gloedcommunicatie de prijs met bijzondere interesse. Twee van onze opdrachtgevers voor wie we jaarverslagen schrijven waren in de race voor winst!

op 08 december 2016

Gloedonline velt oordeel over ICT-oplossingen

Afgelopen maand was Marco van Zomeren, directeur van Gloedonline, jurylid bij de Blockchain Hackathon. Tijdens de hackathon werkten studenten in 48 uur aan challenges. Een ervan ging over persoonlijke ontwikkeling. Het winnende team ging met een geldprijs van € 1.500 naar huis.

op 02 november 2016

De Toekomst van OV onder de loep

Hoe ontwikkelt het OV zich de komende jaren? Welke trends onderscheiden wij? Hoe komen basismobiliteit en OV goed bij elkaar? Kunnen logistieke stromen zich mengen met reizigersstromen? Gaan de regiecentrales de oplossing bieden voor flexibele vraag en aanbod?

op 31 oktober 2016

Feest in de polder

Het afgelopen jaar is door Rijkswaterstaat, in samenwerking met de provincie Flevoland, de gemeente Noordoostpolder en bouwcombinatie Van Gelder Mobilis, hard gewerkt aan de verbreding van de N50 tussen Ens en Emmeloord. Daarnaast is ter hoogte van de Bomenweg een viaduct gebouwd.

op 16 oktober 2016

NS en Alliander strijden om prestigieuze jaarverslagprijs

Het Financieel Dagblad reikt elk jaar de Henri Sijthoff Prijs uit aan organisaties die zich onderscheiden in hun jaarverslag. Dit jaar volgt Gloedcommunicatie de prijs met bijzondere interesse. Twee van onze opdrachtgevers voor wie we jaarverslagen schrijven zijn in de race voor winst!

op 13 oktober 2016

We moeten naar maatschappelijk verantwoord reizen

Oscar Roelofs is naast strategisch adviseur bij Gloed Communicatie ook mobiliteitsregisseur in de Stedendriehoek en een warm pleitbezorger van slim reizen. Het verbeteren van mobiliteit zit dus in zijn genen. Als het aan hem ligt krijgt maatschappelijk verantwoord ondernemen een broertje: maatschappelijk verantwoord reizen.

op 12 augustus 2016

Website voor ImproveQS complete online make-over

Improve Quality Services is een gespecialiseerde organisatie voor innovatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van testen en kwaliteitsmanagement. Het bedrijf wil graag hét bedrijf in IT-kwaliteit. Bij zo’n ambitie hoort ook een bijpassende website.

op 12 mei 2016

Dood hout, nieuw leven

Met dode bomen het water van de rivier tot leven brengen. Dat wil Rijkswaterstaat bereiken met rivierhout.

op 11 februari 2016