NS en Alliander strijden om prestigieuze jaarverslagprijs

Het Financieel Dagblad reikt elk jaar de Henri Sijthoff Prijs uit aan organisaties die zich onderscheiden in hun jaarverslag. Dit jaar volgt Gloedcommunicatie de prijs met bijzondere interesse. Twee van onze opdrachtgevers voor wie we jaarverslagen schrijven zijn in de race voor winst!

Zowel Nederlandse Spoorwegen als energienetbeheerder Alliander dingen voor hun jaarverslag over 2015 mee naar de hoogste trede. Voor Gloedcommunicatie een unieke situatie. Immers, aan het jaarverslag van NS schreven we het afgelopen jaar al mee, terwijl we dit jaar ook Alliander helpen bij het tot stand brengen van de inhoud.  Wie er ook wint, voor Gloedcommunicatie wordt de Henri Sijthoff Prijs sowieso een feest!

Schrijven van jaarverslagen: geen sinecure
Veel organisaties maken van hun jaarverslag een duurzaamheidsverslag. Transparant, betrokken, materieel en geïntegreerd. Met oog voor belangen van stakeholders en de impact van de organisatie op de omgeving. Natuurlijk allemaal toegankelijk beschreven, mooi in beeld gebracht, en ondersteund met waardevolle infographics. Ga er maar aan staan. Gloedcommunicatie heeft ruime ervaring met het schrijven van jaarverslagen volgens richtlijnen van GRI en weet wat er komt kijken bij het maken van een prijswinnend jaarverslag. 

jaarverslagen NS en Alliander