Google Advertising

Als Google Partner zijn we gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Ads campagnes. Zichtbaar zijn in Google is vaak essentieel voor het behalen van jouw marketingdoelen. Samen kijken we naar welk type campagne en welk budget de beste resultaten opleveren. 

Zo zijn er verschillende soorten campagnes mogelijk in Google, we adviseren welke campagne het beste past bij jouw marketingdoelen. Tijdens de campagne sturen we uiteraard bij waar nodig. Maandelijks ontvang je een overzicht van de behaalde resultaten en uitgevoerde verbeteringen.

Zoekcampagnes

De campagnes in het zoeknetwerk van Google zijn tekstadvertenties in de zoekresultaten. Via dit campagnetype stimuleer je verkopen, leads of  websiteverkeer. Om jouw doelgroep te bereiken is het belangrijk om de juiste zoektermen te kiezen voor de advertenties. We baseren de campagne daarom op een uitgebreide zoekwoordanalyse, die we uitvoeren met behulp van de Zoekwoordplanner van Google en KW Finder. 

 

Displaycampagnes

Met een displaycampagne worden je advertenties zichtbaar als afbeelding op miljoenen websites, apps en property’s van Google. Een uitstekend marketingmiddel om je zichtbaarheid en merkbekendheid te vergroten. Er zijn verschillende targetingmogelijkheden om ervoor te zorgen dat je advertentie op websites terechtkomt die voor jouw doelgroep relevant zijn.

Videocampagnes

Met mooie bedrijfsvideo’s kun je adverteren op YouTube. Video-advertenties genereren conversies en vergroten je bereik en merkbekendheid.

Google Ad Grants

Wil je als non-profit organisatie je inschrijvingen, donaties, merkbekendheid of conversies vergroten? Doe dan een aanvraag voor het Google Ad Grants-programma van Google. Zo krijg je namelijk de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van Google Ads met een maandelijks advertentiebudget van 10.000 dollar. Wij helpen je vervolgens met het opstellen, uitvoeren en optimaliseren van je campagnes.

Meer weten hierover?

Ons werk