Succes opschalen in duurzame energie voor een groene toekomst

Stichting Generation-E versnelt de energietransitie door haar netwerk en expertises in te zetten om innovatieve ondernemers te ondersteunen met opschaling van hun productie en dienstverlening.

Wat is Generation-E

Generation-E is een hechte community van kennispartners en partnerondernemingen die startende, veelbelovende initiatieven in de energietransitie met hun kennis, expertise en netwerk verder willen brengen. Alle benodigde disciplines, zoals marketing, financiering, TRL expertise en juridische zaken zijn georganiseerd, zie de website voor aangesloten partners. 
De oprichters van Generation-E hebben een netwerk opgezet van organisaties die geloven in een klimaatneutrale wereld en renderende duurzaamheid. Het programma versnelt de energietransitie door innovatieve en duurzame energie producten schaalbaar te maken.

Aanpak

Van een veelbelovende innovatie naar een succesvolle business. Dat is wat Generation-E met haar programma waar maakt. Met intensieve en planmatige support gericht op efficiency, opschaling, snellere time-to-market, investment readiness en industrialisering, biedt het programma een kans om flink te groeien in omzet en/of een fabriek te realiseren met duurzame producten.

Betrokkenheid Gloed

Vanaf het eerste uur is Gloedcommunicatie actief betrokken. In nauwe samenwerking met het programmamanagement zetten wij onze marketingcommunicatiekracht in voor Generation-E. Zo ontwikkelden wij de strategie voor branding en positionering, de website, de huisstijl en PR campagnes. Vanuit het programma ondersteunen wij ook deelnemende bedrijven met hun marketingcommunicatie. Zoals Alucha, dat technologie ontwikkelde om circulair calciumcarbonaat te produceren vanuit papierafval.
Dit varieert van de ontwikkeling van merk en identiteit (ook visueel) tot en met productfolders en werkenbij websites. En vanuit ons partnerschap is onze algemeen directeur Oscar Roelofs plaatsvervangend onbezoldigd voorzitter in het bestuur.

Het is een grote inspiratie te zien hoeveel creativiteit en drive er is bij startende ondernemers in de betekenisvolle transities. Dit en de meerwaarde en kracht van het netwerk geeft mij volop energie. Oscar Roelofs
Oscar

Meer weten?

Bel of mail Oscar!

Oscar Roelofs
directeur | strategisch adviseur
024 - 323 9110
oscarroelofs@gloedcommunicatie.nl

Aartjan

Meer weten?

Bel of mail Aartjan!

Aartjan Mandersloot
directeur Gloedinnovate | adviseur | projectmanager
06 - 21 50 84 37
aartjanmandersloot@gloedinnovate.nl

Erik

Meer weten?

Bel of mail Erik!

Erik Lelieveld
strategisch adviseur
06 - 47 03 86 68
eriklelieveld@gloedcommunicatie.nl