Magazines

Gloedcommunicatie is sterk in het verzorgen van magazines. Van ijzersterke en boeiende content tot vormgeving die prikkelt en tot de verbeelding spreekt. Deze pagina laat een kleine selectie van onze (digitale) magazines zien. 

Rechtspraak

Het magazine van de Raad voor de rechtspraak richt zich op iedereen die geïnteresseerd is in rechtspraak. Rechtspraak wordt verstuurd aan relaties en wordt verspreid via displays in de openbare ruimtes van de gerechten.

VOX en RM

Vox is al bijna 20 jaar het onafhankelijk magazine van de Radboud Universiteit voor studenten en medewerkers. Radboud Magazine is het magazine voor alumni. De bladen informeren over de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen binnen de universiteit.

Verb1nd.

De afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc blijft met dit magazine in contact met partners in de eerste en tweede lijn. Het magazine geeft een overzicht van actuele ontwikkelingen op het gebied van gezondheidszorg, onderzoek en innovatie.

De Zorg en Inzicht

Het ledenmagazine van IZZ, de Zorg, gaat over werken in de zorg en alles wat daarbij hoort. Inzicht is het magazine over gezond werken in de zorg voor werkgevers.

Wageningen World

Dit kwartaalblad voor relaties en alumni van Wageningen UR (University & Research centre) informeert over de ontwikkelingen in het onderzoek van gezonde voeding en leefomgeving.

Radboud Universiteit

Online periodieke uitgaven voor diverse projecten en thema's.

Nancy

Meer weten?

Bel of mail Nancy!

Nancy Visser
senior grafisch ontwerper
024 - 381 6870
nancyvisser@gloedcommunicatie.nl