RIBW AVV intranet

De transformatie en kanteling in zorg en welzijn zijn in volle gang. Ook bij RIBW Arnhem & Veluwe Vallei. Bij de zorgorganisatie werken ruim 600 mensen verspreid over 13 regio’s. RIBW AVV zocht daarom naar een online baken voor haar medewerkers om met elkaar kennis en informatie te delen: een intranet op maat. Het werd Connect!

Vlot proces voor ontwikkeling intranet

Van naamgeving en passend logo tot complete realisatie. Samen met RIBW AVV wist Gloedcommunicatie Connect binnen vijf maanden te realiseren. “Ondanks een vakantieperiode ertussen is het heel vlot gegaan”, zegt opdrachtgever Clary de Jong. Dat komt ook door de niet-traditionele manier van samenwerken met ‘scrumachtige’ trekjes: weinig vergaderen en veel digitaal afstemmen op Google+. Zo bleef de extra belasting voor dit project bij ons beperkt en kon het proces doorgaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een intranet als Connect?

Connect is een toegangspoort voor informatie waarbinnen medewerkers alle belangrijke applicaties en nieuwsbronnen vinden in één overzichtelijk en gebruiksvriendelijk dashboard. Als een medewerker inlogt, filtert het systeem op basis van regio en afdeling het nieuws, de kalenderactiviteiten, en andere informatie die voor de medewerker relevant zijn. Verder is er een koppeling met Google G-Suite gemaakt voor een integratie van functies, zoals een smoelenboek en een overzicht van contactgegevens.