War Child

War Child liet Gloedcommunicatie haar online jaarverslag 2018 vormgeven en bouwen. Een aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk verslag dat de lezer heel gemakkelijk kan omzetten naar een pdf. We gebruikten hiervoor de digital reporting software van onze samenwerkingspartner F19.

Makkelijk van online naar pdf

Ook het Nederlands Loodswezen, NS en Alliander schakelden Gloedonline in voor hun online reporting. Met de F19-software kunnen zij zelf interactieve dashboards en realtime rapportages maken. De voordelen van dit reportingsysteem op een rij:

  • Content vanuit Word en Excel is heel makkelijk te uploaden naar het cms.
  • Deze data uit externe bronnen kunnen heel eenvoudig gesynchroniseerd worden.
  • Wijzigingen blijven inzichtelijk dankzij versiebeheer.
  • Jouw doelgroepen (klanten/stakeholders) kunnen heel gemakkelijk de informatie filteren die zij zoeken.
  • Doelgroepen die de informatie liever geprint lezen, kunnen de door hun gefilterde (of alle) informatie makkelijk omzetten naar een pdf om deze te printen.

Digital reporting door Gloedonline en F19

Gloedonline is partner van F19. Met de reporting software van F19 leveren wij onze opdrachtgevers online jaarverslagen, continuous reporting of andere vormen van digital reporting. Op maat, want uiteraard bouwen we deze verslagen in de huisstijl van de opdrachtgever. Ook schreven we de teksten van veel van deze verslagen, bijvoorbeeld van NS en Loodswezen.

Bekijk het jaarverslag van War Child

DV 3307

Meer weten?

Bel of mail Chris!

Chris van der Hulst
communicatieadviseur | tekstschrijver
06 - 4209 5917
chrisvanderhulst@gloedcommunicatie.nl