Wil jij bij ons stage lopen?

Bij Gloed is geen dag hetzelfde. Het ene moment sta je met collega’s op een vakbeurs, het volgende schrijf je onze maandelijkse nieuwsbrief met daarin de laatste nieuwtjes, acties en evenementen voor onze belangrijkste doelgroep. Valt er iets interessants te melden? Jij schrijf het online content en zorgt voor maximale exposure via verschillende kanalen. Ondertussen houd je de aanmeldingen bij voor de inspiratiesessie van volgende week. Daarna brainstorm je samen met je collega’s over de beste strategie voor een nieuwe gedragscampagne. En aan het eind van de dag check je nog even hoe goed jouw nieuwsbericht op de website van onze opdrachtgever gelezen is.

Wat bieden wij jou, buiten de vergoeding?

Zet jij je maximaal in voor je ontwikkeling als communicatieprofessional? Dan leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Je krijgt de ruimte om te groeien. En je mag komen proeven van verschillende facetten van het werken bij een bureau. Je belandt in een warm nest, waar je gedurende je stage je eigen werkplek met laptop krijgt.

Profiel van de stagiair(e)

Je volgt een opleiding in de richting van communicatie (HBO of WO) en houdt van het motto: niet lullen maar poetsen. Je bent leergierig, ambitieus en niet op je mondje gevallen. Opbouwende kritiek buig jij om in positief gedrag. Je werkt graag samen met collega’s, maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Je schakelt moeiteloos tussen onze verschillende projecten. En zelfs als het druk is, houd jij het hoofd koel. 

Interesse?

Vanaf februari 2025 hebben we weer plek voor een meewerk stagiair.

De minimale stagetermijn is drie maanden, bij voorkeur 5. Je kunt bij ons terecht voor een meeloopstage, een specifieke opdracht of voor onderzoek. Wij hebben zelf ideeën maar staan ook open voor de jouwe. Het zal per studierichting en per persoon verschillen wat voor soort stage of opdracht interessant is. Neem daarom contact met ons op, geef aan waar je naar op zoek bent en wie weet hebben we een mooie stageplek voor je. Wil je eerst nog meer weten, bel dan naar 024-3239110 en vraag naar Monique Schoorl.

Stuur jouw cv en een motivatiebrief naar hr@gloedcommunicatie.nl.