Wij vieren feest

Al 25 lentes houden wij ons bezig met communicatie in woord en beeld. En vooral op de plekken waar het er echt om gaat, zoals een duurzame leefomgeving en de gezonde mens. Dus wat doe je dan als je een jubileum hebt? Een feestje vieren! In plaats van de traditionele uitwisseling van traktaties en cadeautjes is het onze wens bij te dragen aan het bouwen van een groene, gezonde omgeving. Zoals Trees for All het zegt: “De wereld heeft meer bos nodig. Om klimaatverandering tegen te gaan en de biodiversiteit te vergroten.”

Bouw mee aan een Gloedbos

Met onze donatie aan Trees for All is het Gloedbos al 500 bomen groot. Wil jij daar ook een boompje in planten? Dat kan heel eenvoudig via de website van Trees for All. Vul de campagnecode GLOEDBOS in, zodat we in september (op ons jubileumfeest) ons gezamenlijke bos kunnen onthullen. Met elke donatie krijgt onderstaande boom meer bladeren.

Trees for All plant bomen in Nederland én in het buitenland. Plant je mee? Zo draag je bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Doneer nu