Gelanceerd! Machtig kleine stapjes voor een beter klimaat

Anke Anke van Dijk 05-03-2020

Het klimaat. Hoe kunnen we het de andere kant op veranderen? Negatief omzetten naar positief? Gloed helpt het goede doel een handje. En mij als collega, kijk maar eens op www.climatechain.nl

Ook jij kúnt invloed hebben op een betere wereld. Gewoon met de dagelijkse dingen die je doet. Alleen waar begin je als individu? Daarvoor is Anke climatechain gestart. Kleine stapjes van veel mensen maken grote sprongen vooruit voor het klimaat. Dat is de gedachte achter climatechain.

De climatechain e-mails zijn korte berichtjes vanuit een positieve invalshoek die je helpen een positieve impact te hebben op je omgeving. Praktische tips voor elke dag, zoals het korter koken van pasta en eieren, milieuvriendelijke manieren om je telefoon op te laden en alternatieven voor de auto om te reizen naar je werk. Kleine dingen waarmee je het verschil kunt maken. Climatechain noemt ze daarom machtig kleine stapjes.

We nodigen je van harte uit om www.climatechain.nl te bekijken en te delen. Uiteraard hielpen we het goede doel een handje met het logo, de webbouw en de e-mailings. Wat vind je ervan? We horen het graag!

Anke

Meer weten?

Bel of mail Anke!

Anke van Dijk
tekstschrijver | webadviseur
024 - 381 6877
ankevandijk@gloedcommunicatie.nl