Generation-e zoekt koplopers met plannen voor een groene toekomst

Oscar Oscar Roelofs 03-12-2019

Geloof jij in een wereld vrij van fossiele brandstoffen en heb jij een product of een technologie wat daar aan bijdraagt? Dan vertel ik, Oscar Roelofs, je graag meer over Generation-e; een sterk incubatorprogramma voor kansrijke ondernemers in de duurzame energie.

Generation-E ondersteunt veelbelovende scale-ups en MKB in de duurzame energie; baanbrekers en koplopers met plannen voor een groene toekomst. Wil je jouw innovatie vertalen naar een succesvolle business en kun je daar steun bij gebruiken? Dan is Generation-e hét programma dat kapitaal, kennis en een netwerk biedt.

Met intensieve en planmatige support gericht op efficiency, opschaling, snellere time-to-market, investment readiness en industrialisering, biedt het programma een kans om flink te groeien in omzet en/of een fabriek te realiseren met duurzame producten.

Wat heeft Generation-e jou als groene ondernemer te bieden?

  1. Je krijgt intensieve begeleiding bij ontwikkeling van je product, technologie en markt. Via de community heb je toegang tot waardevolle kennis van ondernemers, founders en kennispartners, die je onderneming verder helpt.
  2. Het incubatorprogramma voor start-ups biedt je startkapitaal en mogelijkheden voor aanvullend groeikapitaal. Je bent verzekerd van businessplan-ondersteuning en betrokkenheid van vervolginvesteerders bij jouw onderneming.
  3. Je maakt exclusief deel uit van een internationaal netwerk van founders, kennispartners en andere startende ondernemers. On- en offline. Je vindt er inspiratie, relevante expertise, teamuitbreiding, partners, klanten en projecten.

Wie zijn de mensen achter Generation-e?

Dit jaar ben ik door het bestuur gevraagd het onbezoldigd vicevoorzitterschap van Generation-e op mij te nemen. Omdat ik als directeur van Gloedcommunicatie mij al jaren inzet voor duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit en energie heb ik daar volmondig ja op gezegd. 
Vanuit IPKW, de Energy-hotspot in Arnhem, werk ik samen met een sterk bestuur bestaande uit: Siegfried Doetjes, voorzitter (Ventiv), Maarten Kole, secretaris (Dirkzwager), Luc Kikkert, penningmeester (Kiemt), Kevin Rijke, (IPKW) en Hendrik van der Meulen (KplusV).

De oprichters van Generation-e hebben een netwerk opgezet van organisaties die geloven in een klimaatneutrale wereld en renderende duurzaamheid. Generation-e versnelt de energietransitie door innovatieve en duurzame energie producten schaalbaar te maken. Daarmee willen zij bedrijvigheid in Gelderland creëren en de reeds aanwezige energie- en opschalings-expertise van partners optimaal te benutten.

Meer informatie en ervaringsverhalen over het programma lees je op de website van Generation-e 

Ben of ken je partijen voor wie dit programma interessant is? Bel me 024 - 323 9110.

Oscar

Meer weten?

Bel of mail Oscar!

Oscar Roelofs
directeur | strategisch adviseur
024 - 323 9110
oscarroelofs@gloedcommunicatie.nl