Het jaarverslag is dood, leve het jaarverslag!

Dirk Dirk van Sambeeck 01-06-2023

Jaarlijks publiceert Gloedcommunicatie zo’n 15 jaarverslagen, voor uiteenlopende klanten. We zetten er een paar van dit seizoen in de etalage:

1. Nederlandse Loterij

Met de miljoenenopbrengst uit loterijen en kansspelen steunt Nederlandse Loterij de samenleving, de sport en 18 goede doelen. Ook doet het bedrijf er alles aan om (kans)spelen verantwoord te laten verlopen. Dit jaar voor het eerst bij Gloedcommunicatie voor een jaarverslagproductie van A tot Z en wat ons betreft nog lang niet voor het laatst.

2. Groningen Seaports

Er gaat niets boven het verslag van het Groningse havenbedrijf. Het bedrijf in transitie klopte dit jaar voor het eerst bij ons aan voor een aansprekend verslag. En dat kregen ze: we gaven het vorm, schreven het vol en zorgden voor een mooie online publicatie.

3. Nederlandse Spoorwegen

Al jarenlang vaste klant van Gloedcommunicatie. Een bijzondere organisatie, die midden in de samenleving opereert en waar altijd veel te vertellen valt. Zeker tijdens en na de afgelopen coronajaren. Van oktober tot en met februari hielpen we – grotendeels op locatie – mee met schrijfwerk, (directie-)interviews, redactie en contentmanagement.

4. Hydratec Industries

Het beursgenoteerde technologiebedrijf levert industriële systemen en hightech componenten die helpen te voorzien in de groeiende behoefte aan voedsel, gezondheid en mobiliteit. Het bedrijf opereert steeds duurzamer en transparanter en gaat daar de komende jaren verdere stappen in zetten. Daar blijven we graag aan meewerken.

Start nu met het niet nieuwe jaarverslag!

Klaar met het jaarverslag? Geen tijd te verliezen! Als je voor een middelgrote tot grote organisatie werkt, is het aan te raden nu al te starten met het nieuwe verslag. Met de nieuwe Corporate Sustainable Reporting Directive (CSRD) staat er een grote gamechanger voor de deur. Voor een aantal klanten zijn we nu al gestart met de implementatie van deze nieuwe richtlijn in het jaarverslag.

Dirk

Meer weten?

Bel of mail Dirk!

Dirk van Sambeeck
Reporting specialist
06 - 51 37 99 02
dirkvansambeeck@gloedcommunicatie.nl