Het belang van slimme en duurzame mobiliteit

Oscar Oscar Roelofs 25-10-2019

Op 24 oktober vond in de Arnhemse remise van Connexxion/Hermes de netwerkbijeenkomst plaats van het Gelders Energieakkoord (GEA). Daar werden de vijf programma’s gepresenteerd die zich richten op 55% CO2-reductie in 2030.

Oscar Roelofs sprak daar als voorzitter van het programma Mobiliteit over het belang van slimme en duurzame mobiliteit. In de provincie Gelderland is mobiliteit verantwoordelijk voor een derde van de CO2-uitstoot. Daar liggen grote kansen liggen voor verduurzaming. Oscar vertelt in onderstaande film hoe het programma er voor gaat zorgen dat we met zijn allen schoner, slimmer en minder gaan reizen.

Over Gelders Energie Akkoord

Het Gelders Energieakkoord (GEA) is een samenwerking tussen meer dan 200 organisaties en instellingen in de provincie Gelderland. Hun gezamenlijke streven: een klimaatneutrale provincie in 2050. Om tot actieplannen te komen zijn er vijf programma’s actief. Mobiliteit is er één van. Oscar Roelofs is daar de onbezoldigd voorzitter van namens het het Clean Mobility Center. Het GEA wil zich meer laten zien als een actief netwerk dat resultaten voor elkaar krijgt door ideeën en innovaties aan mensen en organisaties te koppelen. Succes moet naar meer succes leiden.

Filmproductie: Daniël Nijland

Oscar

Meer weten?

Bel of mail Oscar!

Oscar Roelofs
directeur | strategisch adviseur
024 - 323 9110
oscarroelofs@gloedcommunicatie.nl