Benchmark Huishoudelijk Afval 2019

Hoe interesseer je gemeenten om hun afvalinzameling duurzamer te organiseren? En hoe verleid je ze om hiervoor jouw instrument te gebruiken? Door gemeenten te laten zien hoe hun afvalinzamelbeleid scoort ten opzichte van collega-gemeenten! Gloedonline bedacht hiervoor een website met diverse interactieve vergelijkingstools.

Website verbeteren

In 2018 hebben zo’n 200 gemeenten maatregelen getroffen om hun afvalinzameling te verduurzamen dankzij de Benchmark Huishoudelijk Afval. De initiatiefnemers van deze benchmark - NVRD en Rijkswaterstaat Leefomgeving - wilden nog meer gemeenten en afvalinzamelbedrijven verleiden om voor dit kennis-, netwerk- en managementinstrument te kiezen. Daarom werd Gloedonline gevraagd de huidige website te verbeteren.

Bekijk de website

 

 

Grafisch ontwerp en promotievideo

Gloedonline tekende uiteraard voor het grafisch ontwerp. Om de nieuwe benchmarkwebsite te promoten, produceerden wij ‘De Benchmark in vogelvlucht’. Een video die het probleem schetst waarmee gemeenten te maken hebben en laat zien hoe de benchmark hierin ondersteunt.

Marco

Meer weten?

Bel of mail Marco!

Marco van Zomeren
directeur online
024 - 303 1501
marcovanzomeren@gloedonline.nl