Slimme webapplicaties

Zoek je online applicaties, serviceportals en tools? Gloedonline ontwikkelt ze gebruiksvriendelijk en slim. Ook zorgen we ervoor dat ze soepel samengaan met jouw interne systemen of externe data. Onze programmeurs weten precies wat voor wie belangrijk is.

Goed van start

Een goed begin is het halve werk. Daarom besteden we veel tijd aan de businesscase van jouw project. We stellen vragen en denken mee. Waarom kiezen we voor deze applicatie? Waar hebben gebruikers behoefte aan? In een overzichtelijk plan beschrijven we alle functionaliteiten op een heldere manier.

Webapplicatie voor PensioenRust (www.pensioenrust.nl)

Webapplicatie voor PensioenRust (www.pensioenrust.nl)

Koppelingen

Natuurlijk moet een onlineapplicatie kunnen integreren met bestaande informatiesystemen. Denk aan Google Apps, Copernica, MijnPensioenOverzicht of Amazon Webservices. Zijn er koppelingen met externe systemen? Dan maken we altijd eerst een proefmodel.

Testfase

Voor al onze applicaties maken we draadmodellen en prototypes. Stap voor stap testen we de processen in alle schermen en interacties. Om zeker te weten dat de applicatie doet wat jij voor ogen hebt, blijf je nauw betrokken.

Onze programmeurs

Voor het maken van een goede applicatie heb je specialisten nodig. Zeker als het gaat om het .Net-platform van Microsoft, Umbraco CMS, Angular en Vue.js. We programmeren op basis van standaarden, zoals MVC. Om ervoor te zorgen dat je applicatie altijd en overal werkt, gebruiken wij Microsoft Azure. Een vraag, een probleem of een wens? Je praat rechtstreeks met onze ontwikkelaars. Bij ons geldt: korte lijnen, geen ruis en direct actie.

Flexibel werken

We houden niet van wachten. Dus gaan we altijd zo snel mogelijk aan de slag. Toch iets veranderen? Geen probleem. We werken flexibel met de methode Scrum en Agile en in korte sprints. Zo kunnen we nieuwe inzichten of wensen naadloos inpassen in jouw applicatie.