Een website die hard voor je werkt

Je merk versterken en nieuwe klanten trekken. Dat doe je met een prikkelende website. Inspirerend door de content, levendig door het design. Bij Gloedonline weten we hoe we dat moeten aanpakken. We denken strategisch mee, ontwerpen creatief en realiseren razendsnel. Voor alle typen websites, van one-pager tot multi-website.

Corporate website

Met een corporate website laat je jezelf zien. Onmisbaar in marketing en communicatie. We streven naar het allerbeste. Zodat al je doelgroepen zich er thuis voelen en snel hun weg kunnen vinden. Dat geldt natuurlijk ook voor campagnesites, werken-bij-sites en webportalen. Met onze kennis over SEO en SEA wordt jouw site snel gevonden.

Multi-site platform voor Vincent van Gogh www.vvgi.nl

Webdesign

We denken bij webdesign goed na over het hergebruik van kleine ontwerpelementen. Zonder tientallen, kostbare ontwerppagina’s uit te werken. We laten ons inspireren door het Atomic Design-concept van Brad Frost. Waarmee we ‘overdesignen’ tegengaan en kosten voor webdesign besparen.

Samenwerken

Wij werken niet alleen vóór maar vooral mét jou. De nieuwe website is een gezamenlijk project. We betrekken je bij het ontwerpproces en maken elke stap inzichtelijk. ‘Open en transparant’ is ons credo. Zo houd jij het toezicht op onze werkzaamheden.

E-mail marketing voor ATAG

E-mail marketing voor ATAG

Eenvoudig cms

Onze enthousiaste en ervaren tekstschrijvers en copywriters zetten aantrekkelijke content neer. Maar hoe blijf je die content actief verversen? Een goed contentmanagementsysteem is onmisbaar. Daarom werken wij als gecertificeerd partner met Umbraco cms. Het blinkt uit in eenvoud en flexibiliteit. Het schrijven, redigeren, presenteren en bijhouden van content wordt voor elke medewerker een peulenschil

Toegankelijkheid

Ook ouderen of mensen met een visuele beperking moeten zich thuis voelen op jouw website. Bij Gloedonline kennen we de regelgeving en mogelijkheden voor toegankelijke sites. Met onze ervaring weten we hoe design, bouw en content toegankelijk te maken. Op elk gewenst niveau. We staan ook klaar om te ondersteunen bij een toetsing door de inspectie.